Historie 

Ik ben eigenlijk al mijn hele leven bezig met fotografie, waarvan tot 2012 met een gekregen huis tuin en keuken camera heb gefotografeerd.

In 2012 heb ik me allereerste echte camera gekocht een samsung nx100 en ben ik me verder gaan verdiepen in urban.

Omdat mij dit zo fascineerde en ik verder wilde in de fotografie heb ik een DSLR camera van sony gekocht.

Na de nodige lessen kon ik niet meer verder komen met mijn camera en heb ik de opvolger gekocht welke ik helaas niet lang heb kunnen gebruiken door een val party door een zoldervloer.

Nu heb ik 2 DSLR camera's van sony waarmee ik mijn foto's maak, helaas heeft het aanleren van photoshop wat op zich wachten waardoor ik daar nog heel veel werk aan heb liggen en dus nog niet alles online heb staan.

 

Nou hoe ben ik eigenlijk aan de naam Et Overschotje gekomen.

In 2013 ging ik voor het eerst als groep op urban, omdat het ons goed beviel hebben we een vast vrienden groepje gevormd.

Doordat wij allemaal wel wat mankeerde op dat moment ik een ongeluk gehad en daardoor had ik rugklachten de andere had een hernia en dat soort dingen hebben we ons maar het overschotje genoemd. 

Na een iets te laten betaling op ons domein naam is die gelijk overgekocht geworden, waarna ze 300€ rekende voor hem terug te krijgen en dat vond ik wat te veel.

Dus heb ik er Et Overschotje van gemaakt.

Ons vriendengroepje is wel uit elkaar gevallen, maar ik zet het lekker voort.